Arta stapanirii hartii mentale

Arta stapanirii hartii mentale

Autor
An publicare
2019
Nr. Pagini
224
ISBN
5948495000868

Descriere

Foloseşte cel mai puternic instrument de gândire din toate timpurile pentru a deveni mai creativ și pentru a avea mai mult succes decât ai visat vreodată!* Amintește-ți totul cu ușurință
* Treci orice examen
* Avansează mereu
* Organizează-ți timpul
* Construiește relații extraordinare
* Fii mai sănătos și fericit
* Planifică-ţi viitorulArta stăpânirii Hărților Mentale este cel mai puternic, mai clar și mai accesibil ghid pentru Hărțile Mentale publicat vreodată, bazându-se pe cinci decenii de studii și dezvoltare efectuate de inventatorul lor, Tony Buzan. Concepută atât pentru începători, cât și pentru utilizatorii avansați care doresc să-și dezvolte nivelul de expertiză, aceasta este cartea despre Hărți Mentale pe care fiecare student, profesor, om de afaceri sau artist din toată lumea trebuie să o aibă pe raftul bibliotecii. În ea vei descoperi cum:* Să creezi o Hartă Mentală de orice nivel, de la începător la avansat.
* Să folosești Hărțile Mentale în absolut orice situație, de la crearea unui plan săptămânal și revizuirea materiei pentru un examen până la schimbări de carieră și îmbunătățirea unei relații dificile.
* Să înveți cum să recunoști și să repari o Hartă Mentală greșită și de ce pseudo-Hărțile Mentale nu funcționează.
* Să explorezi noi aplicații interesante ale Hărților Mentale, inclusiv Hărțile Mentale în doi pentru rezolvarea unui conflict, o Hartă Mentală pentru crearea unui raport şi una pentru a-i ajuta pe autorii în devenire să fie publicaţi.

Pe aceeași temă

Tony Buzan