Paine in cuptorul automat Ed. a III-a

Paine in cuptorul automat Ed. a III-a

Autor
Editura
An publicare
2008
Nr. Pagini
160
ISBN
2000000385280
Categorii

Descriere

Painea este un element important al alimentatiei noastre. Tocmai de aceea ar trebui sa stim ce ingrediente contine.
Nu este vorba doar despre alergici, ci despre toata lumea ce vrea sa se hraneasca sanatos. In mod evident au si gusturile fiecaruia o mare importanta.
De toate acestea puteti tine seama cel mai bine cu cuptorul automat.
Prepararea clasica a painii este anevoioasa si obositoare. Pe langa aceasta mai sunt necesare si cunostinte privind timpul de framantare, crescutul si temperatura aluatului.
Mai simplu si mai comod este insa cuptorul automat, care preia toate sarcinile acestea istovitoare ce va ocupa timpul.
Amestecat, framantat, crescut, copt - totul se desfasoara complet automat. Acest aparat va ofera paine de casa proaspata si sanatoasa cu un efort minim. Si asta nu e tot! Automatul nu face ca prin minune numai paine proaspata dupa dorintele dumneavoastra, ci poate si multe altele, cum ar fi sa framante aluatul de pizza sau, in functie de model, chiar sa prepare marmelada. Aparatul consuma intre un sfert si o jumatate din cantitatea de curent folosita de un cuptor clasic.

Pe aceeași temă