100 de activitati cu tata

100 de activitati cu tata

Descriere

Tatal are un rol determinant in activitatea de dezvoltare a copilului. Noii tati au inteles acest lucru si se implica foarte mult, inca din primele zile de nastere. pe parcursul acestor 100 de activitati ludice veti descoperi o multitudine de tehnici destinate sa induca o stare de bine caopilului vostru:
Arta-terapieMotricitateDezvoltarea creativitatiiYogaMasajeJocuri de cooperare
Pentru fiecare etapa, puneti in practica acele activitati si momente de complicitate care vor ajuta sa va dezvoltati impreuna:
0-2 ani - Deveniti persoana de referinta care aduce independenta, incredere si securitate.2-5 ani - Creati ocazii pentru descoperiri si experimente!5-10 ani - Contribuiti la dezvoltarea increderii si a autonomiei copilului vostru
Perioada de crestere si de dezvoltare a unui copil cere atentie, ingrijire si investitie personala, dar este vorba si de prezenta efectiva si despre impartasirea unor momente copil-tata. Activitatile propuse in carte sunt centrate pe placerea de a fi impreuna. Ele au fost astfel concepute incat, chiar si in lipsa unui material, sa poate fi initiate imediat.

Pe aceeași temă

Gilles Diederichs