Jucatorii De Pe Titan

Jucatorii De Pe Titan

Editura
An publicare
2009
Nr. Pagini
320
ISBN
9786068073552
Categorii

Descriere

Nefericitul Pete Garden tocmai a pierdut posesiunea Berkeley din California. Si-a pierdut de asemenea sotia, dar va primi in curand una noua, de indata ce va da la zar un trei. Totul face parte din regulile jocului numit Cacealmaua, o obsesie devoranta a ultimilor locuitori ai Pamantului. Dar regulile se vor schimba in curand, dramatic. La urmatorul joc, Pete Garden ii va infrunta pe titanii insisi, iar miza va fi mult mai insemnata...„Dick a fost [...] unul dintre marii vizionari ai fictiunii nord-americane din secolul XX. Romanele si povestirile sale continua sa fie extrem de actuale.”
STEVE ERICKSON, L.A. Weekly„Philip K. Dick inspira veneratie.“
The Washington Post„Jucatorii de pe Titan este un roman classic al lui Philip K. Dick, cu toate elementele specifice: decorul post-apocaliptic, personaje masculine cu tendinte auto-distructive, confuzia in privinta realitatii, precum si halucinatii bizarre care abunda.”
IAIN MATHIESON„[...] toate ingredientele pe care le puteti astepta de la un roman stralucit semnat de legendarul Ph. K. Dick sunt aici.“
Booklist„Unul dintre cei mai originali scriitori, indiferent de forma literara aleasa – roman sau proza scurta – sau de temele abordate.”
The Sunday Times

Pe aceeași temă

Philip K. Dick