O noapte cu un print

O noapte cu un print

Editura
An publicare
2019
Nr. Pagini
288
ISBN
9786063332821

Descriere

Frumoasa vaduva Lady Christabel este disperata sa recupereze cateva scrisori care ar putea sa-i ruineze reputatia si ar face orice pentru a intra in posesia lor. Tocmai de aceea accepta sa se prezinte drept amanta lui Gavin Byrne, proprietarul unui vestit club de jocuri de noroc din Londra, pentru a-l insoti la o petrecere scandaloasa gazduita de barbatul care detine scrisorile. Dar, cand este de acord sa invete de la Byrne cum trebuie sa se comporte in public ca o amanta adevarata, nu banuieste cat de convingatoare urmeaza sa fie lectiile lui desfranate. Gavin Byrne, un notoriu crai din Londra, este hotarat sa gaseasca singur scrisorile si apoi sa le foloseasca pentru a pune la cale propria razbunare. Faptul ca lectiile de imoralitate se dovedesc un succes cu fermecatoarea Lady Christabel reprezinta un bonus neasteptat al planului sau. Prins fara sa vrea in mrejele seducatoare ale „elevei“ sale, vestitul crai are de facut o alegere foarte dificila: sa-si duca pana la capat razbunarea la care a visat toata viata ori sa o protejeze pe femeia de care s-a indragostit?
  Dialogul spumos aduce un plus de valoare unei povesti emotionante, foarte senzuale si profund romantice. - Romantic Times
  Sabrina Jeffries este autoarea a peste 40 de romane, vandute in aproape 10 milioane de exemplare si traduse in 20 de limbi. 

Pe aceeași temă

Sabrina Jeffries