Carti de Black Friday

Cea mai asteptată zi, de unii, a sosit și cum era de așteptat mai toată lumea a pregătit câte o ofertă sau două. Așadar pentru totși aceia care pândesc clipa pentru a-ți îmbogății biblioteca, mai jos vă prezentăm cele mai importante oferte de cărti de Black Friday.


Black Friday ca la Carte

Libris.ro organizează o campanie puternică ce promite un Black Friday ca carte, cu reduceri considerabile la mii de titluri de carți. Pentru cei interesați campania cuprinde chiar și cărți publicate în 2019 și chiar și bestsellere.


Carturești Black Friday

Carturești.ro va propune o campanie de reduceri de pâna la 50% si livrare din stoc in 24 de ore, la cateva mii bune de cărți atât pentru titlurile românești cât și pentru cele străine.


Black Friday peste așteptări

Cartepedia.ro promite un Black Friday peste așteptări ! Campania propune de asemenea mii de titluri de cărti din toate genurile si pentru toate gusturile!


Nemira Black Friday

Nemira.ro pune la bătaie sute de titluri de cărți din publicație proprie si adiacentă cu reduceri de până la 70%.


Okian Black Friday

Okian.ro pe lână miile de titluri de cărți incuse in campania de Black Friday de anul acesta, vă propune și o colecție de accesorii si cadouri, toate cu un discount de până la 80%

Acestea fiind zise vă dorim spor la cumărături și la citit!Termeni și Condiții
Contact
Despre
© 2000 - 2020 bundecitit.ro - Toate drepturile rezervate
Motor de cautare carti si oferte de carti.
Parteneri: Zippit