Noul Cod de procedură penală și Legea de punere în aplicare. Actualizat 5 ianuarie 2016

Noul Cod de procedură penală și Legea de punere în aplicare. Actualizat 5 ianuarie 2016 , ***


Lucrarea reda textul noului Cod de procedura penală, cu modificările aduse prin Legea nr. 318/2015, însoțit de dispozițiile privind situațiile tranzitorii ce rezultă din intrarea să în vigoare, precum și de note de trimitere la reglementarea anterioară și la legislația conexă.

În plus, este prezentată în extras Legea nr. 255/2013 de punere în aplicare.

Această ediție a volumului Noul Cod de procedura penală și Legea de punere în aplicare cuprinde toate deciziile Curții Constituționale prin care au fost declarate neconstituționale unele dispoziții din noul Cod, precum și deciziile de admitere pronunțate, până la data de 5 ianuarie 2016, de Completul pentru dezlegarea unor chestiuni de drept în materie penală și de Completul competent să judece recursul în interesul legii ale Înaltei Curți de Casație și Justiție, ale căror motivări integrale pot fi consultate online la adresă http://bibliotecahamangiu.ro/.

De asemenea, au fost incluse o tablă de materii detaliată, precum și un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial, dar ajută la orientarea și identificarea mai rapidă a instituțiilor/cuvintelor-cheie căutate.
Noua

Carti pe aceeasi tema