Cea mai norocoasa fata

Cea mai norocoasa fata , Jessica Knoll


Viața ei perfectă e o minciună perfectă
În timpul adolescenţei petrecute la prestigioasa Bradley School, Ani FaNelli a suferit o umilinţă publică îngrozitoare, care a făcut-o să vrea cu disperare să se reinventeze. Acum are o slujbă de invidiat la o revistă glossy, o garderobă luxoasă și un logodnic arătos. E la un pas de a trăi viaţa per­fectă, un vis pentru care a muncit din greu.Dar Ani are un secret.Ceva îngropat în trecutul ei, ceva intim și dureros care încă o bântuie și ameninţă să arunce totul în aer.Dacă Ani alege să vorbească va distruge oare tot ce a realizat sau se va elibera în cele din urmă?
"Ani FaNelli e o combinaţie de Carrie Bradshaw din Sex and the City și Amy Dunne din Fata dispărută." - Library Journal
"Un debut senzaţional. Secrete întunecate și ironie mușcătoare." - Publishers Weekly
"Proaspăt, amuzant, ironic și șocant, acest roman m-a fascinat de la prima la ultima pagină. Mi-a plăcut la nebunie." - Lauren Weisberger
"Are ingeniozitatea și imaginaţia lui Gillian Flynn, dar o intensitate cu totul și cu totul proprie." - Megan Abbott
Jessica Knoll a crescut în suburbi­ile Philadelphiei și a absolvit The Shipley School din Bryn Mawr și Hobart and William Smith Colleges din Geneva, New York. A fost senior editor la Cosmopolitan și editor coordonator la SELF.Locuiește în New York împreună cu soţul ei.Romanul său de debut, Cea mai norocoasă fată, s-a vândut în peste 450 000 de exemplare și s-a aflat patru luni pe lista de bestselleruri americane.Drepturile de publicare s-au vân­dut în peste 30 de ţări.Actriţa și producătoarea Reese Witherspoon a obţinut drepturile de ecranizare a romanului Cea mai norocoasă fată, iar Jessica Knoll a scris scenariul noului film.
Noua