Bucatarie vegetariană


  • Vandur de cartipedia.ro
  • Autor
  • Editură Meteor Press ( 2016 )
  • Nr. Pagini 96
  • Categorie Gastronomie
Academia Barilla este o mişcare la nivel mondial care şi-a propus să protejeze, să dezvolte şi să promoveze cultura şi autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine panoramică a Italiei, graţie unei metode exclusive care include: un centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru iubitorii artei culinare şi cursuri practice de gătit; cea mai mare bibliotecă gastronomică italiană din lume şi o colecţie istorică de meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii corporative pentru clienţi şi programe de training; activităţi de team building; o mare varietate de cărţi de bucate italieneşti. O dietă care exclude carnea şi peştele nu este un simplu capriciu modern. Este un stil de viaţă bine stabilit în lumea întreagă. Există reţete italieneşti care datează din timpuri străvechi, sintetizând deseori specificul diferitelor bucătării regionale şi reflectând însăşi esenţa aşa-zisei diete mediteraneene. Se estimează că numărul persoanelor care vor opta pentru o dietă lipsită de produse animale va creşte considerabil în anii următori, din motive de sănătate, umanitare sau ecologice. Bucătăria italiană, una dintre cele mai iubite din lume, poate câştiga şi mai multă apreciere datorită „inimii sale verzi”.
Noua